You’ve got the Power: Social Dinner 2020 bij Ampco Flashlight

31 januari 2020 - U leest dit bericht in 2 minuten

Op 27 januari 2020 werd ons zakelijk jaar gestart met een mooi en voor ons bekend concept: het Social Dinner. In een fraai ingerichte en aangeklede studio van Ampco Flashlight. Een mooie co-productie waar de teams van Ampco Flashlight, Xandrius Events, Rosco Catering en Mesjokke een rol speelden.

BCDW-Social-Dinner-2020-bij-Ampco-Flashlight-52-600x400

Voorzitter Jan van der Roest heette iedereen welkom en stelde de nieuwe leden Per Vonk van Mesjokke, Rob Noordink van Brunelco en Rob Willemsen van Willemsen afdichtingstechniek van hartelijk welkom. Hij refereerde aan het thema You’ve got the Power en dat je met onverzettelijke wil je doelen kan bereiken.

Voorzitter Jan van der Roest heette iedereen welkom en stelde de nieuwe leden, Per Vonk van Mesjokke, Rob Noordink van Brunelco en Rob Willemsen van Willemsen Afdichtings Techniek, aan ons voor en heette ze van harte welkom. Jan refereerde aan het thema You’ve got the Power en had de mooie woorden dat je met onverzettelijke wil, je doelen kan bereiken.

Edward van Tuinen gaf uitleg over dat – voorheen STIP – nu een onderdeel is van de BCDW-Haarrijn en dat op de website een apart onderdeel is toegevoegd over Ondernemersfonds Utrecht.

De verschillende gangen van het diner werden afgewisseld met muzikaal entertainment door André Jansen met zijn programma `welke rol heb ik in het orkest’ en singer-songwriter Sarah. Zij raakte de gasten met haar mooie stem en optreden. Voor de geïnteresseerden was er nog een interessante rondleiding door het pand van Ampco Flashlight.

BCDW-Social-Dinner-2020-bij-Ampco-Flashlight

Tijdens de mooie avond was er volop gelegenheid om te netwerken en te genieten. 

Na de pro-actieve insteek die is ingezet in 2019 door de BCDW-Haarrijn, zien we dat er groei tot stand komt, dat is een goed teken.

Dank aan alle enthousiaste ambassadeurs!

Kijk voor de komende evenementen op: www.bcdw.nl/activiteiten