Zonnepact – laat de zon nu maar komen

29 november 2020 - U leest dit bericht in 1 minuut

Liggen op uw bedrijfspand al zonnepanelen? Daarmee wekt u niet alleen duurzame energie op, maar bespaart u ook flink op uw energierekening. 

Business Club De Wetering-Haarrijn, de gemeente Utrecht en de samenwerkende organisaties maken het u zo makkelijk mogelijk om te kiezen voor zonnepanelen. We ontzorgen u met een zon-op-dakscan, vragen SDE+ subsidie voor u aan en begeleiden u bij de vervolgstappen. Zo stappen we in Utrecht samen over op duurzame energie. 

Dit is het Zonnepact

We willen het voor Utrechtse ondernemers zo makkelijk mogelijk maken om te kiezen voor zonnepanelen. Veel gebouwen in Utrecht maken inmiddels gebruik van zon op hun dak, maar relatief weinig bedrijfsdaken zijn voorzien van zonnepanelen. Veel ondernemers willen wel, maar komen er, door de aandacht die de dagelijkse bedrijfsvoering vraagt, niet aan toe. Dat willen we veranderen. Daarom werken gemeente Utrecht, bedrijventerreinverenigingen, ondernemersvertegenwoordigingen, adviseurs, banken en Provincie Utrecht samen in het Zonnepact. Een mooie mix van organisaties die bedrijfseigenaren ondersteunt bij de verschillende stappen in het proces. Zo kunnen Utrechtse ondernemers maximaal profiteren van Zon op dak, en werken we samen aan een prettige en gezonde stad voor iedereen.

Kijk voor meer informatie op: https://www.utrecht.nl/ondernemen/duurzaam-ondernemen/hulpmiddelen-duurzaam-ondernemen/zonne-energie/