After event: Ontbijtsessie Boerhaave Kliniek

13 april 2023 - U leest dit bericht in 1 minuut

Onze ontbijtsessie (met dank aan Hanna van Rosco) vond deze keer plaats op donderdag 6 april en werd gehouden in de Boerhaave Kliniek. 
Boerhaave is de grootste kliniek van Nederland voor plastische chirurgie met een vestiging in Amsterdam en een 2e nieuwe en duurzaam gebouwde vestiging in Utrecht.

Compagnon Bart Stolmeijer en Ilse van Waardenburg waren deze ochtend onze gastheer en gastvrouw. Na het openings- c.q. dankwoord door Jan van der Roest aan Boerhaave voor de hartelijke ontvangst vertelde Bart op enthousiaste wijze over hun unieke zelfstandige kliniek. Bart gaf aan hoe de Boerhaave kliniek in Amsterdam is ontstaan en legde Bart uit waarom voor Utrecht (de Wetering) is gekozen.

Daarna werden de leden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het meest moderne OK-complex van Nederland! Volop gewerkt wordt er nog niet dus hadden we alle gelegenheid om overal rond te kijken. Een vorm van sportieve ontspanning was er op het dak van het pand waar een heus basketbalveld is gecreëerd. Het was ook leuk om te horen en te zien hoe er een samenwerking was ontstaan met Warmtebouw (die de koellucht technische installatie heeft geleverd).

Kortom het was leuk elkaar weer te ontmoeten (25 leden) en interessant om kennis te nemen van de ins en outs van deze bijzondere Utrechtse kliniek. Wij wensen Boerhaave dan ook alle succes toe en hopen oprecht dat het uitgedachte businessplan bewaarheid mag worden.