The Wall kleurt geel!

1 juli 2015 - U leest dit bericht in 3 minuten

Dit jaar mag de Tour de France alweer voor de zesde keer van start gaan in Nederland. Op Frankrijk na heeft geen enkel land zó vaak de Grand Départ mogen organiseren. Naast de sportharten zijn ook de ondernemersharten in Utrecht sneller gaan kloppen. In de aanloop naar de Tour zag Utrecht ondernemersinitiatieven opbloeien die de stad met de dag een tint geler kleurden. Hierin mocht een uniek object als koop- en belevingscentrum The Wall natuurlijk niet achterblijven. The Wall, gelegen op een high traffic locatie langs de A2, pakte de kans om de raampartij van de ‘kop’ van The Wall te beplakken met een full color bestickering met de boodschap “Parijs is nog ver”. Een mooie blikvanger voor de vele automobilisten die elke dag The Wall passeren.
The Wall Kleurt Geel BCDW

Het project werd gerealiseerd door Xandrius visuele beleving. Xandrius is gevestigd op het Bedrijventerrein De Wetering Haarrijn. “Wij hebben al tal van leuke opvallende projecten uitgevoerd op het gebied van visuele beleving en doekreclame” zo vertelt Rineke Sloetjes, eigenaresse van Xandrius. Toen de Giro d’Italia naar Utrecht kwam hebben wij de Plofsluis in Nieuwegein compleet roze ingepakt. Ook een ‘mooi klusje’ wat veel aandacht genereerde! Jeroen Wielaarts noemde ons de lokale ‘Christo’ wat wij overigens teveel eer vinden. Wij zijn de realisatiepartner van de creatieve ideeën van de klant of van het creatief bureau.”

“En”, zegt Rineke, “maximaal gebruik maken van een high traffic locatie met een mooie visual is dankbaar werk. Als de boodschap, het gekozen materiaal en niet te vergeten de gekozen afmeting goed kloppen met elkaar is het een krachtig en niet te missen middel. Het is prachtig om te zien dat er in de stad Utrecht mooie initiatieven zijn ontstaan zoals muurschilderingen, kunstprojecten en megadoek en beletteringsprojecten zoals de ‘kop’ van The Wall”.

Ook Johan Spin, General Manager van The Wall, is enthousiast over het project: “In onze zoektocht naar een partij die ons op zeer korte termijn kon ondersteunen in de uitvoering van dit uitdagende project kwamen we uit bij Xandrius. Hoewel Parijs nog ver is, moest er in verband met tijdsdruk toch nog even stevig gedemarreerd worden. Dankzij een stevige eindsprint van Xandrius kon de uiting nog ruim op tijd voor de Tourstart opgeleverd worden”.